AJ-LASITUS

KUN HALUAT REHELLISTÄ JA REILUA LASITUSPALVELUA!

VALMISTERASSIT POHJOIS-KARJALAN JA SAVON ALUEELLA

Onko olemassa oleva terassisi liian pieni, ei hätää

Toteutamme Valmisterassin / laajennuksen alusta loppuun saakka, oli terassisi paikka suunniteltu sitten olemassa olevalle patiolle, laatalle tai nurmikolle.

Vaihtoehtoina kotimainen kestävä ja jämäkkä valmiiksi maalattu liimapuurunko tai polttomaalattu alumiinirunko. 8 mm karkaistusta turvalasista tehty lasikatto takaa huolettoman, kestävän ja kirkkaan näkyvyyden. Kattolaseissa voimme käyttää erilaisia sävylaseja tai aurinkoverhoja suojaamaan kuumien päivien auringonpaisteelta.

Pystymme toimittamaan asiakkaan toivomuksesta myös valokatteella tehtyjä valmisterassi-paketteja. Meidän tavoitteemme on palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti hänen toiveidensa mukaan.

Valmisterassi koostuu alumiini- tai liimapuurungosta, lasikatosta ja liukuvista, avattavista lasiterassiseinistä, löytyy myös pystypuitteeton terassimalli. Puitteellisiin terassioviin on mahdollista valita vaakajakopuite, jolloin terassilasin alaosaan on mahdollista valita sävytettyä lasia ja lasin yläosan pystyy toteuttamaan kirkkaalla lasilla.

Kokonaispalveluumme kuuluu myös puupation ja routimattoman perustuksen teko. Pystymme toteuttamaan terassilaudoituksen asiakkaan tarpeen / mieltymyksen mukaan esim. vaikka komposiittilaudalla. Laadukkaiden materiaaliemme ja tehokkaan asennuksemme ansiosta toimitamme valmisterasseja asiakkaillemme läpi vuoden. Talviasennus on myös asiakkaalle siistiä hommaa, kun nurmikko pysyy siistinä.

Huomio! Meiltä myös valmisterasseihin soveltuvat laadukkaat SOLAMAGIC-terassilämmittimet  

Lasitetulla terassilla on aina kesä, satoi tai paistoi  :-)  

Valmisterassejamme löytyy hyvin erilaisiin kohteisiin, monia eri ratkaisumalleja

Ota rohkeasti yhteyttä valmisterassisuunnittelussa Jarille  045- 614 2677   

Valmisterasseja 11 vuoden kokemuksella.

TEITÄ PALVELEE

GALLERIAT

JÄTÄ VIESTI TAI PYYDÄ TARJOUS


YHTEYSTIEDOT

AJ-Lasitus

Kuopiontie 133 C
83500 Outokumpu
www.lasituspalvelut.fi

Palvelemme koko Pohjois-Karjalan alueella: Joensuu, Kontiolahti, Juuka, Nurmes, Lieksa, Eno, Ilomantsi, Tuupovaara, Hammaslahti, Tohmajärvi, Kitee, Kesälahti, Liperi, Rääkkylä, Outokumpu, Polvijärvi, Sotkuma, Heinävesi, Karvio ym.

Savon alueella: Varkaus, Kangaslampi, Kuopio, Siilinjärvi, Maaninka, Iisalmi, Nilsiä, Kaavi, Juankoski, Tuusniemi, Suonenjoki, Rautalampi, Rautavaara, Vehmersalmi, Riistavesi, ym.

 

Terassilasitukset -  Terassiassat.fi

OTA YHTEYTTÄ

SEURAA MEITÄ FB:SSÄ

ideaomena Oy, joensuu