AJ-LASITUS

KUN HALUAT REHELLISTÄ JA REILUA LASITUSPALVELUA!

PARVEKELASIT

CE-merkitty Alutec-Parvekelasitus tuo ja luo viihtyisää lisätilaa kotiisi. Parvekelasit suojaavat parvekettasi lumelta, vedeltä, pölyltä ja tuulelta.

Parvekelasit vähentävät myös melua ja säästävät energiaa, lasitus mahdollistaa ympärivuotisen käytön kelillä kuin kelillä.

Parvekelasitus vähentää huomattavasti korjaustarvetta rakenteissa, lasiparveke on aina hyötykäytössä.

Monipuoliset materiaali- ja värivaihtoehtomme sekä yksilöllinen tarkka suunnittelumme takaavat, että parvekelasituksesta saadaan juuri asiakkaan toiveiden mukainen ratkaisu

Säätöprofiili takaa nopean ja siistin asennuksen, parvekelaatan ja parvekelasituksen yläreunaan ei jää näkyville asennuskiiloja tai häiritseviä rakoja, lisäksi se mahdollistaa helpon säätämisen esim. hirsirakenteissa

Lasitetulla parvekkeella on mukava nautiskella vaikka kupponen kuumaa teetä ilta-auringon loisteessa.

Lisätietoa http://www.alutec.fi  

Ota rohkeasti yhteyttä, palvelemme mielellämme!

TEITÄ PALVELEE

GALLERIAT

JÄTÄ VIESTI TAI PYYDÄ TARJOUS


YHTEYSTIEDOT

AJ-Lasitus

Kuopiontie 133 C
83500 Outokumpu
www.lasituspalvelut.fi

Palvelemme koko Pohjois-Karjalan alueella: Joensuu, Kontiolahti, Juuka, Nurmes, Lieksa, Eno, Ilomantsi, Tuupovaara, Hammaslahti, Tohmajärvi, Kitee, Kesälahti, Liperi, Rääkkylä, Outokumpu, Polvijärvi, Sotkuma, Heinävesi, Karvio ym.

Savon alueella: Varkaus, Kangaslampi, Kuopio, Siilinjärvi, Maaninka, Iisalmi, Nilsiä, Kaavi, Juankoski, Tuusniemi, Suonenjoki, Rautalampi, Rautavaara, Vehmersalmi, Riistavesi, ym.

 

Terassilasitukset -  Terassiassat.fi

OTA YHTEYTTÄ

SEURAA MEITÄ FB:SSÄ

ideaomena Oy, joensuu